Niech umierają hipotezy, nie ludzie... - Dąbkowski, Leszek; Popper, Karl Raimund (1902-1994). (1993)
Recenzja książki: Wiedza obiektywna / Karl R. Popper. Warszawa, 1992.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.