Czas wolny przed ekranem telewizora / Aneta Jegier. - Jegier, Aneta
Zakres i treść: negatywne oddziaływanie telewizji na funkcjonowanie dzieci, bajki i programy telewizyjne skierowane bezpośrednio do najmłodszych widzów, programy telewizyjne z udziałem dzieci, programy telewizyjne, które wybierają dorośli, a przy okazji oglądają dzieci, wpływ reklam na dziecięcych odbiorców, badania dotyczące wpływu telewizji na dzieci, obrazek z życia przedszkola.