Jan Heweliusz 1611-2011 / Eugeniusz Delekta. - Delekta, Eugeniusz (1946- ). (2011)
Postać w powłóczystych szatach stojąca przy teleskopie. Pod wyobrażeniem ołówkiem tytuł pracy: "Jan Heweliusz 1611-2011" oraz autograf artysty i data.