Kommissya Rządząca. [Inc.:] Na przełożenie W. Dyrektora Sprawiedliwości, stanowiemy co następuie: Skład Dyrekcyi Sprawiedliwości, i stan iéy wydatków [...] : [Działo się w Warszawie na Sessyi dnia 12 Lutego 1807 roku / Stanisław Małachowski, Felix Łubieński, Jan Łuszczewski]. - Łubieński, Feliks (1758-1848); Łuszczewski, Jan Paweł (1764-1812); Małachowski, Stanisław (1736-1809) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: skład Dyrekcji Sprawiedliwości i stan jej wydatków, z 12 Lutego 1807.