Alfred Geyer Bücherei R. B. - Budzinski, Robert (1874-1955) (1900)
Przedstawia krajobraz, na pierwszym planie rzeka, w głębi góra. U dołu napis kursywą: Alfred Geyer Bücherei. Sygn. aut. w obrębie kompoz.