Uwaga oszczędzający w PKO na mieszkania! (Gdynia : [s.n.], 1967)
Afisz inf. o warunkach oszczędzania na mieszkanie w PKO.
Keywords: PKO Bank Polski -- 1945-1970 -- druki ulotne; Banki -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne