[Afisz. Incipit] Dnia 6 czerwca 1947 r. ... odbędzie się Walne Zebranie Stowarzyszenia Plantatorów Buraka Cukrowego przy Cukrowni Malbork ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zebraniu w sali Świetlicy Cukrowni Malbork przy ul. Chrobrego 42.