[Afisz. Incipit] Dnia 6 czerwca 1947 r. ... odbędzie się Walne Zebranie Stowarzyszenia Plantatorów Buraka Cukrowego przy Cukrowni Malbork ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zebraniu w sali Świetlicy Cukrowni Malbork przy ul. Chrobrego 42.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.