Siarkopol w Gdańsku, składowisko siarki oczyszczonej - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia składowisko siarki oczyszczonej w Siarkopolu, 1979 rok.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Siarka; Gdańsk (woj. pomorskie)