[Ulotka. Incipit] Liga Morska - Obwód Sopot urządza w sobotę ... na S/S Beniowski przy Molo w Sopocie wielką zabawę ... ([wydawca nieznany], 1948)
Ulotka informująca o zabawie 11 i 12 września 1947 r.