[Ulotka. Incipit] Liga Morska - Obwód Sopot urządza w sobotę ... na S/S Beniowski przy Molo w Sopocie wielką zabawę ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Ulotka informująca o zabawie 11 i 12 września 1947 r.
Keywords: Molo sopockie (Sopot, Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.