Ex Libris Mgr. Marii Zembaty Grońskiej / [Wiktor Langner]. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) ([wydawca nieznany], 1963)
W obramowaniu żyrafa, wokoło w ramce napis: Ex Libris Mgr. Marii Zembaty Grońskiej.