1-Maja 77 - Gdańsk trybuna / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia trybunę z politykami na pochodzie pierwszomajowym w Gdańsku, w tle portret Lenina, 1977 r.