Znaczenie podmiotowego udziału pacjenta w procesie terapeutycznym / Grażyna Dolińska-Zygmunt. - Dolińska-Zygmunt, Grażyna (1952- ).
Pojęcie "podmiotowości"; znaczenie podmiotowości pacjenta w sytuacji terapeutycznej.