[Afisz. Incipit:] Towarzystwo Kultury Teatralnej ... ogłasza XXXII Ogólnopolski Konkurs Recytatorski dla młodzieży szkół ponadpodstawowych i dorosłych ... ([wydawca nieznany], 1987)
Afisz informujący o konkursie i terminie zgłoszenia do 15.01.1987 r.