Kompozycja z głową psa z autoportretem / Czesław Tumielewicz. - Tumielewicz, Czesław (1942- ). (1971)
Przedstawia kompozycję złożoną z motywów geometrycznych układających się w kształt łba psa. Na nich niniesiony zwielokrotniony autoportret artysty.