Kompozycja z głową psa z autoportretem - Tumielewicz, Czesław (1942- ). ([Gdańsk], 1971)
Przedstawia kompozycję złożoną z motywów geometrycznych układających się w kształt łba psa. Na nich niniesiony zwielokrotniony autoportret artysty.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, numer odbitki 2/10, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.