W małym domku : Sztuka w 3 aktach Tadeusza Rittnera - Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Program teatralny premiery 14.12.1946 r. Reżyseria i inscenizacja: Iwo Gall.
Na okładce: Miejski Teatr "Wybrzeże" Gdynia pod art. kier. Iwo Galla 1946/47.
Keywords: Gall, Iwo -- (1890-1959) -- druki ulotne; Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia) -- programy; Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Druki ulotne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.