Ex Libris Towarzystwa Przyjaciół Zduńskiej Woli / [Janina Sakowicz]. - Sakowicz, Janina (1977)
W prostokątnym obramowaniu, pośrodku kwadrat z podwójnym herbem Zduńskiej Woli, napis u góry: Ex Libris, na dole: Towarzystwa Przyjaciół Zduńskiej Woli.