Mecz piłki nożnej. ([Gdynia : s.n., 1947)
Afisz inf. o meczy piłki nożnej, który miał miejsce na Stadionie Miejskim w Gdyni 30.03.1947 r.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- plakaty