Bekanntmachung : Es wird erneut daraut hingewiesen [...] / Bissing. - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917) ([s.n.], E. Guyot)., 1915)
Rozporządzenie niem. władz okupacyjnych w Belgii z 04.01.1915 r. dot. urzędów belgijskich i pensji urzedników.