[Afisz. Incipit] Polska Federacja Jazzowa prezentuje Hagaw. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o koncercie w gdańskiej Państwowej Operze i Filharmonii Bałtyckiej, 21.02.1967 r.
Keywords: Muzyka jazzowa -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.