[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Na podstawie art. 1 ustawy z dnia 3 czerwca 1947 r. o nadzorze ... - Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz dotyczący podtków gruntowych.
Pod tekstem: Gdynia, dnia 16 sierpnia 1947. Prezydent Miasta Henryk Zakrzewski.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła