Wystawa ZMP 1948-1950. ([wydawca nieznany], 1950)
Plakat reklamujący wystawę organizowaną w Państwowym Liceum Spółdzielczym w Gdańsku-Wrzeszczu w czerwcu 1950 r. Na druku znaczek ZMP, znicz, daty 1948-1950 na zielonym tle.