Konsulowie akredytowani na Wybrzeżu u przewodniczącego PWRN T. Bejma / Zbigniew Kosycarz Foto reporter prasowy. - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995) (1969)
Przedstawia akredytowanych na Wybrzeżu konsulów u Tadeusza Bejma przewodniczącego Prezydium Wojewódzkiej Rady Naukowej 19 czerwca 1969 rok.