Konsulowie akredytowani na Wybrzeżu u przewodniczącego PWRN T. Bejma - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995). (Gdańsk, 1969)
Przedstawia akredytowanych na Wybrzeżu konsulów u Tadeusza Bejma przewodniczącego Prezydium Wojewódzkiej Rady Naukowej 19 czerwca 1969 rok.
Tytuł na rewersie.
Data według przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk