Słowa klucze / Jean Baudrillard ; przeł. Sławomir Królak. - Baudrillard, Jean (1929-2007) (Wydawnictwo Sic!, 2008)
Tekst powstał w oparciu o film pomysłu Leslie F. Grunberga, wyreżyserowany przez Pierre'a Bourgeoise'a.