Słowa klucze - Baudrillard, Jean (1929-2007).; Królak, Sławomir (1978- ). (Warszawa : Wydawnictwo Sic!, 2008)
Tekst powstał w oparciu o film pomysłu Leslie F. Grunberga, wyreżyserowany przez Pierre'a Bourgeoise'a.
Keywords: Rzeczywistość; Cywilizacja -- 20 w. -- filozofia