[Afisz. Incipit] Niedziela, dnia 26 listopada 1950 r. ... odbędzie się mecz bokserski pomiędzy Bydgoszcz "Związkowiec" - Elbląg Z.K.S. "Stal" ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o meczu w hali sportowej przy ul. Królewieckiej.