[Oberförsterei Alt-Eiche] - Prothmann, Hermann (Königsberg : H. Prothmann, 1865)
Przedstawia budynki leśnictwa w Smolnikach koło Iławy, ok. 1865 r.
Data wg biogramu fotografa i przedstawienia. Tyt. wg odręcznego opisu na rewersie.