Sierpień 80 : dyrektor stoczni Klemens Gniech / fotografia Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1980)
Przedstawia Lecha Wałęsę i dyrektora Stoczni Gdańskiej Klemensa Gniecha w trakcie strajku, 23. 08. 1980 r.