[Afisz. Incipit] W niedzielę, dnia 15-go sierpnia 1948 r. odbędzie się w Pelplinie wielka uroczystość poświęcenia sztandaru ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o uroczystościach wraz z programem.