[Afisz. Incipit] W niedzielę, dnia 15-go sierpnia 1948 r. odbędzie się w Pelplinie wielka uroczystość poświęcenia sztandaru ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o uroczystościach wraz z programem.
Keywords: Pelplin (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.