In Memoriam Froukje Van Der Zee / Zbigniew Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1986)
Żaglowiec na wzburzonym morzu, na brzegu leży muszla, u dołu napis: In Memoriam Froukje Van Der Zee. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.