In Memoriam Froukje Van Der Zee - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Van Der Zee, Frouke ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1986)
Żaglowiec na wzburzonym morzu, na brzegu leży muszla, u dołu napis: In Memoriam Froukje Van Der Zee. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.