[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Na podstawie art. 24 ust. 1 dekretu z dnia 21. XII. 1945 r. o publicznej gospodarce lokalami ... / Zarząd Miejski w Gdańsku. Wydział Kwaterunkowy. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z przepisami dotyczącymi przydziału i najmu mieszkań.