Janusz Czechowski, Polska i Finlandia : stosunki dwustronne w latach 1918-1939, Wydawnictwo Adam Marszałek, Toruń 2009, ss. 355 / Arnold Kłonczyński. - Kłonczyński, Arnold (1967- ).
Recenzja książki: Polska i Finlandia : stosunki dwustronne w latach 1918-1939 / Janusz Czechowski. - Toruń, 2009.