Janusz Czechowski, Polska i Finlandia : stosunki dwustronne w latach 1918-1939, Wydawnictwo Adam Marszałek, Toruń 2009, ss. 355 - Kłonczyński, Arnold (1967- ).; Czechowski, Janusz (1956- ). (2010)
Recenzja książki: Polska i Finlandia : stosunki dwustronne w latach 1918-1939 / Janusz Czechowski. - Toruń, 2009.
Tytuł nagłówkowy.
Nazwa autora recenzji pod tekstem.
Keywords: Czechowski, Janusz -- (1956- ).; Książki -- recenzje -- czasopisma