Verhängung des Belagerungszustandes / v. Below. - Below, Otto von (1857-1944) ([s.n.], 1919)
Afisz z 11 kwietnia 1919 inf. o wprowadzeniu stanu wojennego w Gdańsku wraz z 11 punktami zasad i praw w związku z tym obowiązujących.