Tadeusz Różewicz - Wyszedł z domu - Stryjec, Ryszard (1932-1997).; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1967)
Na plakacie czarno-biała abstrakcja na tle czerwonej bryły domu.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1945-1970.