[Afisz. Incipit] Sopot, ul. Chopina 16, piątek 18 października br. - godz. 19 III. Koncert Symfoniczny ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie 18.10.1946 r. Wykonawcy: Orkiestra Symfoniczna Filharmonii Bałtyckiej, dyrekcja Zbigniew Turski, fortepian Stanisław Szpinalski.