Detectiveboek van cees bunnik / J. B. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1955)
Na tle muru sylwetka człowieka oświetlonego światłem z latarki trzymanej przez mężczyznę w kapeluszu, obok stoi drugi mężczyzna, napis na murze: Detectiveboek, u dołu: Van cees bunnik. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.