[Afisz. Incipit] Dnia 5 marca 1952 r. ... sala koncertowa Grand Hotelu Sopot z cyklu sylwetki kompozytorów Jan Brahms ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o koncercie w Sopocie. Wykonawcy: H. Otoczko, J. Bereżyński, E. Zyskind, J. Kwiatkowska.