[Afisz. Incipit] Ogłoszenie na podstawie art. 38 ustawy z dnia 25 lutego 1948 r. ... / Stefan Sławiński. - Sławiński, Stefan (polityka) (Zarząd Miejski w Lęborku, 1948)
Afisz informujący o rejestracji roczników młodzieży.