Ex Libris St. Wyrwińskiego W. Wyrwiński. - Wyrwiński, Wilhelm (1887-1918) (1900)
W ramce, dwie księgi, jedna otwarta, nad nią siedzi sowa z wagą, w głębi pegaz. U dołu, w półkolu napis Ex Libris, pod kompoz. w ramce St. Wyrwińskiego. Nazwisko aut. ryte w obrębie kompoz.