Ex Libris Ludwig Saeng - Kichler, Auguste (1870- ).; Saeng, Ludwig (1877-1967). (Darmstadt, 1901)
W ramce utworzonej z kwiatów napis: Ex Libris Ludwig Saeng. Nazwisko aut., miejsce wyd. i data w obrębie kompoz.