Fundusze europejskie Ministerstwo Rozwoju Regionalnego. (Presspublica, 2008)
Na płycie znajdują się podstawowe rozporządzenia unijne oraz polskie, jak i programy operacyjne wraz ze szczegółowymi opisami ich priorytetów.