[Afisz. Incipit] Podziękowanie. Zarząd Koła Miejskiego Stronnictwa Ludowego w Słupsku, składa serdeczne podziękowanie Społeczeństwu miasta za ofiarne poparcie naszej zabawy ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z podziękowaniem i informacją, że zebrano fundusze na remont budynku pod "Dom Chłopa".