[Sopot molo] / fotografia E. Pawłowski. - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia ludzi spacerujących po molo w Sopocie, marzec 1979r.