[Sopot molo] - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia ludzi spacerujących po molo w Sopocie, marzec 1979r.
Opis pod zdjęciem: W nieliczne słoneczne marcowe dni sopockie molo zapełnia się spacerowiczami.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Sopot; Molo sopockie (Sopot, Polska) -- fotografie; Sopot (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie